Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Keszthely

Keszthely közlekedés

Keszthely, Magyarország, Közlekedés

Közlekedés

Keszthely, Magyarország, Közlekedés

Légi közlekedés
Keszthelytől nem messze, Sármelléken működik a Sármellék Nemzetközi Repülőtér, amely elsősorban német repülőgépeket fogad. A repülőtérről a legegyszerűbben taxival jutunk Keszthelyre.

Vonat
Keszthely Budapestről, Miskolcról, Nyíregyházáról és több dunántúli nagyvárosból is elérhető vonattal. A vasútállomásról taxival juthatunk el az úti célunkig.

Busz
A Keszthely környéki autóbusz ellátottság messze az átlag fölött van. A kistérség településeivel napi 10-20 járatpár köti össze a várost, és távolsági járatok közlekednek Keszthely és Budapest, illetve szinte valamennyi dunántúli nagyváros, valamint Kecskemét, Baja és Szeged között.

Taxi
A Keszthely Taxi 20 éve szállítja az utasok a nap bármely szakában. Autó telefonon a 06 30 777-5-444-es telefonszámon rendelhető. A kiállási idő városon belül 5-15 perc.

Autó
Keszthely közúti megközelíthetősége nagyon jó. A Balaton északi és déli partjáról is elérhető. A belvárosban is jól lehet haladni autóval. A parkolás díjköteles.

Autóbérlés
Keszthelyen autót a Balaton Car kölcsönzőtől bérelhetünk. Az iroda a Fenyves u. 16. szám alatt található.

Kerékpár
Keszthely és környéke nagyon jól bejárható kerékpárral. Drótszamarat a Greenzone Rákóczi utcai üzletében bérelhetünk 2000 Ft-ért egy napra, vagy 800 Ft-ért 1 órára. Igény esetén fejvédőt és gyerekülést is biztosítanak.

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!